Orașul Predeal a găzduit zilele trecute Campionatul Național de Tir cu Arcul Field pentru seniori, competiție la care sportivii de la CSM Suceava au avut un parcurs foarte bun. Astfel, Andrei Dănilă a reușit să cucerească titlul național la masculin, în vreme ce Ioana Covaliu a câștigat medalia de bronz în întrecerea feminină.

„Ne bucurăm pentru aceste performanțe și suntem recunoscători Primăriei și CSM Suceava pentru sprijinul pe care ni-l acordă”, a declarat Andrei Dănilă.

Sezonul competițional intern va continua la sfârșitul lunii în curs și începutul lunii septembrie cu Campionatele Naționale Outdoor la toate categoriile de vârstă, competiții unde sportivii suceveni doresc să-și apere titlurile naționale pe care le dețin.

În ce-o privește pe Mădălina Amăistroaie, care a reprezentat cu cinste România la Jocurile Olimpice de la Paris, sportivă cu dublă legitimare CSM Suceava / Universitatea Cluj, va participa în luna septembrie la Campionatul Mondial de Field ce se va desfășura în Canada.