O nouă lucrare demarată anul acesta de Primăria Suceava din fonduri proprii a fost finalizată - reabilitarea străzii Octavian Goga.

„Am finalizat reabilitarea străzii Octavian Goga din cartierul Burdujeni. Aceasta vine în continuarea străzii Gheorghe Doja, are o lungime de 400 m și o lățime variabilă de 6 m. Mai sunt lucrări în desfășurare în municipiul Suceava și sper ca în această toamnă să fie finalizate, pentru a se putea bucura de rezultatul lor cât mai mulți suceveni”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi, aflat la final de mandat.

Acesta a precizat că deși în zona respectivă sunt zeci de case, nu și blocuri, lucrările efectuate fac parte din programul „Modernizarea Sucevei de la scara blocului”, pe care l-a inițiat și implementat deja pe foarte multe străzi din cartiere, schimbarea fiind vizibilă.

Înainte de turnarea stratului final de asfalt pe strada Octavian Goga s-a pus un strat de suport (binder), s-au ridicat la nivel capacele de canalizare și răsuflătorile de gaz metan.

 

Pentru că la construirea clădirilor de pe acea stradă nu s-a ținut cont că trebuie lăsat spațiu și pentru circulația auto și pietonală, nu s-au putut amenaja și trotuare, asfaltul fiind turnat pe toată suprafața disponibilă dintre gardurile imobilelor.