Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi au deschis o anchetă, marţi, după ce o fetiţă de cinci ani, din Schela, a fost dusă la spital în comă alcoolică, cu 1 la mie alcool în sânge, după ce ar fi băut vin crezând că suc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Părinţii au chemat Ambulanţa când au văzut că fiica lor de cinci ani are o stare ciudată, iar medicii au stabilit că fetiţa este în comă alcoolică.

„Fata de cinci ani a fost găsită de echipajul nostru în comă alcoolică, părinţii au chemat salvarea (...). Este vorba despre o familie din Schela, fetiţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Copii din Galaţi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Galaţi, Mihai Polinschi.

 

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Copii „Sf. Ioan” din Galaţi au preluat pacienta cu o alcoolemie foarte mare, i-au administrat tratamentul specific în astfel de cazuri şi au salvat-o, dar va mai rămâne câteva zile în spital.