Pentru cei dornici să iasă din rutina cotidiană, prima lună a anului 2022 aduce cinci spectacole, cu șase reprezentații, pe scena teatrului sucevean, „Matei Vișniec”.

Spectacolul care deschide activitatea teatrală din noul an este continuarea celui mai de succes proiect muzical pus în scenă la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava - PiSiCi 2, marca FĂRĂ ZAHĂR - joi, 6 ianuarie, la ora 18:00.

Mereu curioase și dornice de atenție, îndrăgitele personaje din PiSiCi explorează locuri noi, ducând mai departe poveștile lor cântate cu tâlc.

Un spectacol foarte așteptat și care merită onorat cu prezența în sală, „O noapte furtunoasă”, de Ion Luca Caragiale (regia Mădălin Hîncu), care a avut premiera la final de decembrie, revine cu două reprezentanții – sâmbătă, 8 ianuarie, ora 18.00 și vineri, 14 ianuarie, tot de la 18.00.

Între timp, cei care sunt mai atrași de teatrul absurdului, pot urmări o piesă clasică a genului – „Cântăreața cheală”, de Eugen Ionesco, în regia talentatului actor și regizor Alex Bogdan.

Acest spectacol se joacă cu publicul pe scenă, foarte aproape de actori.

„Micul prinț”, după un text de Antoine de Saint-Exupery, în regia lui Tibor Cari, revine pe scena teatrului sucevean joi, 20 ianuarie, ora 18.00.

Ultima reprezentație a lunii ianuarie va fi „O caut cu lumânarea”, un spectacol de Răzvan Bănuț, adaptare după povestea „Ivan Turbincă” a lui Ion Creangă – vineri, 28 ianuarie, ora 18.00.

Biletele sunt puse în vânzare online pe www.blt.ro, precum și la casieria teatrului.

Prețul biletelor pentru spectacolele lunii ianuarie sunt: 30 lei adulți, 10 lei studenți și pensionari, 7 lei copii și elevi din învățământ preuniversitar.

Accesul în incinta TMMSV este condiționat de deținerea certificatului digital european care atestă vaccinarea contra Covid-19.