Formația Șomuz Fălticeni, care a încheiat sezonul de toamnă pe locul al cincilea în Seria I a Ligii a III-a, va relua pregătirile la mijlocul săptămânii viitoare, pe data de 12 ianuarie. Obiectivul formației pregătite de Iulian Ionesi este clasarea între primele patru la finalul sezonului regular și calificarea în play-off-ul pentru promovare în eșalonul al doilea.

Pe lângă antrenamentele preponderent fizice specifice perioadei de iarnă, gruparea fălticeneană va disputa nu mai puțin de 11 meciuri amicale în intersezon, printre adversari numărându-se Juniorul Suceava, LPS Suceava, Bucovina Rădăuți, Dante Botoșani, Știința Miroslava sau Aerostar Bacău.

Referitor la lot, Șomuz s-a despărțit în pauza de iarnă de patru jucători, este vorba de Vasile Padovei, Alexandru Irimescu, africanul Olavio da Pinho Gomes și belgianul Tareq Afkir.

„În mod cert vor veni fotbaliști care să-i înlocuiască. Ne bucurăm că am încheiat anul 2021 cu salariile achitate la zi, iar pentru acest lucru dorim să mulțumim municipalității locale, primarului Cătălin Coman și tuturor sponsorilor. Avem încredere în colectivul tehnic și sunt încrezător că vom realiza ceea ce ne-am propus”, a declarat directorul sportiv Iulian Darabă.

Campionatul Ligii a III-a se va relua pe data de 12 martie, Șomuz Fălticeni mai având de jucat în sezonul regulat cu Foresta Suceava (acasă), Hușana Huși (deplasare) și Dante Botoșani (acasă).