Prima firmă suceveană care a introdus în judeţ lucrările de izolaţie cu spumă poliuretanică, SC Sun Elpida SRL Suceava, oferă clienţilor servicii de cea mai înaltă calitate şi la preţuri accesibile în acest domeniu. Fie că este vorba despre optimizarea costurilor sau despre reducerea pierderilor de căldură, izolaţiile cu spumă poliuretanică sunt în momentul de faţă cele mai performante soluţii, aşa cum ne-au declarat reprezentanţii firmei sucevene. Astfel, SC Sun Elpida SRL Suceava execută lucrări de izolaţie cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă şi celulă închisă, hidroizolaţii, termoizolaţii şape precum şi alte lucrări pe bază de poliuree, respectiv izolaţii acoperişuri blocuri etc.. Lucrările pot fi realizate atât la clienţi din judeţul Suceava, cât şi în întreaga ţară.

Cei care vor apeleze la aceste soluţii trebuie să ştie că spuma cu celulă închisă este o spumă foarte dură, având un grad de hidroizolare şi termoizolare extrem de ridicat. Spuma cu celulă închisă se foloseşte la şape, la exteriorul clădirii şi la fundaţii, peste ea fiind aplicat un strat de poliuree. Acest tip de spumă are un coeficient termic foarte bun şi clasa C de ignifugare. De precizat că spuma poliuretanică cu celulă închisă este considerată cel mai bun izolator, raportat la preţ, durată de viaţă şi gradul de eficacitate termică. În ceea ce priveşte spuma cu celulă deschisă, aceasta este folosită în special la izolarea mansardelor sau a pereţilor clădirilor, oferind o izolare termică ridicată, fiind în acelaşi timp şi un foarte bun izolator fonic.

Reprezentanţii SC Sun Elpida SRL Suceava ne-au declarat că lucrările de izolaţie cu spumă poliuretanică se pot efectua pe orice tip de clădire, apartamente, case de locuit, hale industriale etc, spuma putând fi aplicată pe orice suport. Pentru lucrările efectuate se oferă garanţia de producător, lucrările fiind garantate în primul rând prin calitatea acestora. „Trebuie subliniat faptul că izolaţiile cu spumă poliuretanică vor reduce semnificativ pierderile de căldură şi în acelaşi timp vor creşte confortul în locuinţe, spaţii, hale sau în orice alt spaţiu, deoarece spuma este un izolator extraordinar de bun în comparaţie cu vata minerală sau polistirenul”, au subliniat reprezentanţii firmei sucevene. Mai trebuie spus că până în prezent firma a executat astfel de lucrări atât în judeţul Suceava, la case, spaţii comerciale sau blocuri, cât şi în toată ţara.

Pentru comenzi de lucrări, clienţii pot suna la numerele de telefon 0745.607.694 şi 0770.958.571.