Un tânăr de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a izbit frontal, cu autoturismul pe care îl conducea, într-o autoutilitară.

Accidentul s-a petrecut în cursul nopții de duminică spre luni, în jurul orei 02.20, în timp ce tânărul de 23 de ani din orașul Frasin conducea un autoturism pe DN 2E, în localitatea Cornu Luncii. La un moment dat el a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară cu semiremorcă condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 46 de ani din comuna Păltinoasa. În urma impactului puternic, tânărul în vârstă de 23 de ani a fost grav rănit, fiind transportat de un echipaj al ambulanței la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

 

Conducătorul auto în vârstă de 46 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, acestuia și conducătorului auto de 23 de ani li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.