Un fenomen extrem de periculos este în derulare în municipiul Suceava, iar părinții trebuie să dea dovadă de maximă atenție, la fel cum trebuie să facă şi minorii. În cursul zilei de vineri, în zona Mărășești, un bărbat un jurul vârstei de 55 de ani a sunat la ușa unui apartament pentru a cere o cană cu apă. Ușa i-a fost deschisă de o minoră în vârstă de 13 ani, care a adus cana cu apă care i-a fost solicitată. Din puținele discuții, bărbatul a aflat că fata este singură acasă, astfel încât i-a propus să i se permită să o atingă în zonele intime.

Fata s-a speriat și l-a refuzat, iar bărbatul cu orientări perverse ar fi părăsit blocul fără a mai iniția alte acțiuni. Părinții au depus imediat plângere la poliție, iar oamenii legii l-au identificat pe suspect. În timpul audierilor, acesta ar fi negat totul și ar fi spus că nici măcar nu a intrat în scara acelui bloc.

Între timp, polițiștii au ridicat imagini video de la mai multe camere de supraveghere din zonă și urmează să adune și alte elemente de probă.

Mai trebuie spus că bărbatul care este suspect ar mai fi fost internat și cu alte ocazii la Secția de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Județean Suceava. Ancheta este încă în derulare și urmează să se stabilească dacă la mijloc este vorba de o infracțiune și ce măsuri trebuie luate.

Oricum, acest episod ridică un semnal de alarmă, iar sucevenii trebuie să dea dovadă de mare atenție și prudență în a-și instrui copiii care rămân singuri acasă să nu dea curs solicitărilor străinilor care sună sau bat pe la uși.