Bărbatul care și-a pierdut viața în incendiul de duminică de la Rădăuți a avut o moarte cumplită. Acesta a ars de viu, iar în momentul în care pompierii au reușit să intre în casă i-au găsit corpul carbonizat. Practic, bărbatul în vârstă de 60 de ani nu a avut nici o șansă să se salveze, asta și pentru că avea mai multe afecțiuni medicale. Acesta era orb și avea și probleme locomotorii, astfel încât ar fi putut supraviețui doar printr-un miracol.

Incendiul de pe strada 1 Mai din Rădăuți a izbucnit duminică, în jurul orelor prânzului. La adresa respectivă locuiau trei persoane, printre care și bărbatul cu dizabilități care era în grija cumnatei. În momentul în care a izbucnit incendiul femeia derula o serie de activități casnice, în timp ce concubinul ei se afla la serviciu. Femeia nu a mai reușit să intre să-și scape cumnatul. Mai mult, ea a suferit un atac de panică, motiv pentru care a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul municipal Rădăuți pentru acordarea unor îngrijiri de specialitate.

Flăcările au distrus casa de locuit confecționată din lemn cu învelitoare de azbociment, pe o suprafață de 80 mp, terasa din lemn cu învelitoare din policarbonat pe o suprafață de 20 mp, cât și parțial două autovehicule care se aflau în interiorul curții. Pompierii au stabilit că incendiul a plecat de la o serie de aparate electrice lăsate nesupravegheate, locul focarului fiind dormitorul. Traficul rutier pe strada 1 Mai a fost blocat pentru circa două ore.