Societatea comercială Dachmeister SRL, partener autorizat Lindab Suedia, reprezintă astăzi experiența și calitatea lucrărilor în acoperișuri tip țiglă metalică din zona județului Suceava și nu numai. Firma comercializează și montează țiglă metalică, tablă prefălțuită, tablă fălțuită de cea mai înaltă calitate, toate produse în fabricile firmei Lindab din Suedia, o companie cu o experiență de aproape 70 de ani în domeniu. Produsele sunt prezente de 30 de ani în România și au dat un nume generic acoperișurilor din țiglă metalică de pe piață, însă originalul îl găsiți la Dachmeister.  

Dachmeister se remarcă pe piața acoperișurilor, cu profile industriale sau rezidențiale, printr-o calitate deosebită a materialului metalic de bază și prin calitatea straturilor succesive de vopsea aplicate la realizarea acoperișului, lucruri care dau rezistență la decolorare și stabilitate în timp învelitorilor metalice tip țiglă.

Vorbind despre calitatea umană înglobată acestei firme noi, putem spune că cei de la Dachmeister dețin montatori care s-au specializat timp de 30 de ani în această muncă, acumulând experiența transmisă prin standardele înalte de calitate și montaj primite de la firma Lindab.

Dachmeister SRL oferă măsurători, consultanță, transport gratuit, discount-uri în funcție de modelul de țiglă metalică și de suprafața acoperișului. Având la activ foarte multe proiecte realizate și în derulare, acoperișuri de case și garduri, Dachmeister vă așteaptă cu originalul învelitorilor metalice, care oferă trăinicie și siguranță casei dumneavoastră.

Cere o ofertă la 0750 106829 – Neagu Corneliu, sau pe adresa office.dachmeister@gmail.comși te vei convinge de reușită.