Orașul Broșteni și 11 comune - Boroaia, Calafindești, Coșna, Drăgușeni, Forăști, Horodniceni, Mușenița, Ostra, Pârteștii de Jos, Șerbăuți și Valea Moldovei - nu aveau, joi, nici un caz de Covid-19 în evoluție, conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava. Din cele 114 unități administrativ-teritoriale, alte 20 au câte un caz în evoluție, 35 au sub cinci cazuri în evoluție, 25 au sub zece cazuri în evoluție, iar 22 au peste zece cazuri în evoluție.

La această dată, în județul Suceava sunt 1.196 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

În zona roșie, cu incidență a cazurilor pozitive de peste 3 la mia de locuitori sunt Rădăuți, Vatra Dornei, Gura Humorului și comunele Bălăceana, Burla și Pojorâta (cu focare). În zona galbenă, cu incidență între 1,5 și 3 la mie, sunt 23 de localități, inclusiv municipiul Suceava, unde incidența este de 2,5 la mie. Celelalte localități sunt în zona verde, cu incidență sub 1,5 la mie.

În spitalele din județul Suceava sunt internate 357 de persoane diagnosticate cu Covid-19 și 95 de persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. La Terapie Intensivă nu mai este nici un loc liber. În Spitalul Județean de Urgență Suceava au forme severe de boală 61 de pacienți și 20 sunt cu forme grave, la ATI; la Rădăuți 25 dintre pacienții cu Covid internați aici au forme grave și doi sunt în stare critică, la Câmpulung Moldovenesc 3 pacienți cu Covid au forme grave, la fel ca și la Spitalul Municipal Vatra Dornei.