Fotbalul este un sport îndrăgit de suceveni, acest lucru reieșind și din statistica publicată recent de cei de la Liga2.ro. Chiar dacă eșalonul secund și-a pierdut mult din atractivitate în ultimii ani, cauzele pentru care s-a întâmplat acest lucru fiind multiple, sucevenii continuă să fie atrași de fenomenul fotbalistic cu toate că au avut parte numai de deziluzii în ultimul timp.

În sezonul precedent, Foresta a avut o medie de 1922 de spectatori la meciurile de pe  Areni, aflându-se pe locul al doilea la acest capitol, după Chindia, la Târgoviște, ca și la Suceava, existând o constanță a suporterilor locali, care vin pe stadion în număr mare indiferent de cum se cheamă echipa lor și ce obiective are. Foresta este urmată în acest clasament de Sepsi Sfântu Gheorghe și ASU Politehnica Timișoara, doar aceste patru grupări reușind să aibă medii mai mari de 1000 de spectatori pe meci, din  totalul de 20!

Foresta n-a fost urmărită cu același interes și în partidele disputate în deplasare, pe întreaga durată a campionatului sucevenii având o medie de 498 de spectatori per meci, situându-se pe în coada ierarhiei, pe poziția a 16-a. La acest capitol în frunte se află UTA Bătrâna Doamnă, cu 1473 de spectatori, urmată de CS Mioveni (1060) și FC Brașov (973).

„Galben-verzii” revin însă pe podium în clasamentul general, cu o medie de 1210 spectatori, fiind devansați doar de Chindia Târgoviște (1429) și Sepsi Sfântu Gheorghe (1285).