Timp de trei zile, hocheiștii echipei Ice Galaxy Suceava au participat la un puternic turneu internațional în localitatea Dingolfing din Germania, competiție în care s-au aflat echipe de old-boys, în care s-au regăsit și jucători mai tineri sau juniori ce încă practică acest sport. Alături de suceveni au mai fost prezente alte șapte echipe din patru țări: HC Ermatingen (Elveția), EV Mad Dogs (Germania), EV Regensburg (Germania), RSC Pillnach (Germania), Torpedo București (România), Blue Guard HT (Elveția) și Kukullo HC (Ungaria).  

Organizatorii turneului au creat două grupe valorice de câte patru echipe, iar Ice Galaxy Suceava a reușit să câștige grupa sa, în care s-au mai regăsit formațiile Blue Guard HT, Torpedo București și EV Mad Dogs. În finala pentru marele trofeu, sucevenii de la Ice Galaxy au reușit să se impună cu scorul de 4 – 3 în disputa cu ungurii de la Kukullo HC și să câștige astfel ediția din acest an a acestui turneu internațional.  

"Cred c-am lăsat din nou o impresie bună la acest turneu și pe această cale mulțumim Primăriei municipiului Suceava pentru ca ne-a ajutat cu baza materială (patinoarul) și astfel am putut să ne antrenăm în perioada de iarnă, ridicând valoarea sportului sucevean și implicit a hocheiului sucevean" a declarat președintele clubului Ice Galaxy, Stelică Dura.

La această deplasare, coordonatorul lotului de la Ice Galaxy Suceava, Stelică Dura i-a convocat pe următorii sportivi: Cristian Lungu, Traian Rizac, Dorin Airinei, Cristi Brăescu, Mugur Horobeț, Eugen Scriban, Eric Rizac, Vlad Airinei și Jujan Iulian. La această ediție a turneului din Germania, unde sucevenii au mai participat și-n anii trecuți, toate echipele și-au adus jucători mai tineri și mai bine pregătiți, fiecare dorindu-și victoria, ridicând astfel valoarea hocheiului jucat, precum și a competiției în sine. Din acest motiv sportivii din Suceava au luptat fără menajamente și-n final au reușit câștigarea trofeului și a locului I.