Silviu Airoaiei este noul campion al Categoriei Secundară -40 din cadrul Cupei Monitorul. În meciul decisiv pentru titlu acesta a trecut greu, cu 1-6, 6-2, 7-5, de Lucian Darea.

Joi după-amiază s-au disputat și ultimele două partide din cadrul Categoriei Principală +50. În finala mică, Narcis Polocoșer a trecut în două seturi echilibrate de Maricel Caba, cu scorul de 6-4, 7-5. Finala mare i-a adus câștig de cauză lui Vasile Ungureanu, care s-a încununat câștigător al turneului după succesul cu 6-2, 7-5 repurtat în fața lui Mihai Macarie.

Vineri, de la ora 17.30, Ioan Șutu și Iulian Matachi vor lupta să prindă ultima treaptă a podiumului de premiere în concursul Categoriei Secundară -40.

Cupa Monitorul la tenis de câmp este prima competiție din municipiul Suceava care s-a reluat după ce activitatea sportivă a fost paralizată din cauza virusului COVID-19. Cei peste de 200 de concurenți înscriși pe tabloul de concurs au fost împărţiţi în mai multe categorii, în funcţie de nivelul de joc al fiecăruia şi de vârstă.

Competiția se derulează pe toată perioada sezonului cald, pe terenurile de zgură de la Complexul Sportiv „Unirea”, urmând să adune până la final un număr de 736 de meciuri.