Finala a mică a Categoriei Secundară -40 de ani, disputată vineri seară, s-a încheiat cu victoria lui Iulian Matachi, care a dispus cu scorul de 6-3, 6-1 de Ioan Șutu în meciul decisiv pentru ocuparea locului trei în clasament.

Ediția XI-a a Cupei Monitorul se îndreaptă spre final, doar două partide mai fiind de disputat din actualul sezon, ambele deosebit de interesante. Finala mică a Categoriei Principală +40, dintre fostul mare fotbalist Dorin Goian și arbitrul FIFA Sebastian Gheorghe, care va avea loc joi, 22 octombrie, de la ora 11.00, în aceeași zi, cu începere de la ora 16.30, fiind programată și marea finală a Categoriei Elită -40, în care se vor afla față-n față cei mai buni tenismani suceveni, este vorba de Bogdan Marasin și Mihai Pânzaru.

Cupa Monitorul la tenis de câmp este prima competiție din municipiul Suceava care s-a reluat după ce activitatea sportivă a fost paralizată din cauza virusului COVID-19. Cei peste de 200 de concurenți înscriși pe tabloul de concurs au fost împărţiţi în mai multe categorii, în funcţie de nivelul de joc al fiecăruia şi de vârstă.

Competiția s-a derulat pe toată perioada sezonului cald, pe terenurile de zgură de la Complexul Sportiv „Unirea”, urmând să adune până la final un număr de 736 de meciuri.