Conducerea tehnică a grupării CSU din Suceava a decis joi seară să contramandeze plecarea în Ardeal, acolo unde, vineri și sâmbătă, „universitarii” ar fi trebuit să dispute două meciuri amicale, cu CSM Oradea și Potaissa Turda. Această hotărâre a fost luată din cauza problemelor de lot cu care se confruntă gruparea suceveană. Kbilashvili, Tîrzioru, Botond, Szasz, Roșu și Mihalcea au diverse probleme de sănătate, iar turcul Kutahya n-a revenit încă de la echipa națională.

Formația antrenată de Petru Ghervan, Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Bogdan Șoldănescu a disputat miercuri un meci test în compania echipei secunde a clubului, iar până pe 3 februarie, la data primului meci oficial împotriva Politehnicei Timișoara, mai are programate jocuri de pregătire cu CSM Vaslui, pe 24 și 25 ianuarie, și cu CSU II Suceava.

Gruparea suceveană ocupă poziția a 11-a în ierarhia Ligii Naționale de handbal masculin. La finalul sezonului ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, iar ocupantele locurilor 11 și 12 vor participa la barajul pentru menținerea în prima ligă.