Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Ipotești, a fost ridicat de polițiști în baza unui mandat de executare a unei pedepse de un an și opt luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în stare de pluralitate, așadar infracțiuni repetate.

Ciprian Miler a fost identificat de polițiști și condus la Secția Rurală Ipotești, unde i s-a înmânat mandatul, după care a fost condus, sub escortă, la Penitenciarul Botoșani.

Ultimul eveniment în care a fost implicat tânărul de 21 de ani s-a petrecut în luna august a anului trecut.     

Pe 28 august, în jurul orei 20.40, un echipaj de la Secția Rurală de Poliție Ipotești, care se afla în control pe DJ 208 A, la Bosanci, a observat o motocicletă care nu avea montată plăcuță de înmatriculare. Polițiștii aflați în trafic cu mașina de serviciu au făcut semnal de oprire, însă motociclistul nu a oprit, intrând de pe drumul județean pe un drum comunal.

În satul Tișăuți, comuna Ipotești, într-o intersecție, după aproximativ 5 kilometri de urmărire, conducătorul motocicletei s-a dezechilibrat și a căzut pe marginea drumului. Tânărul s-a ridicat și a luat-o la fugă, fiind urmărit pe jos. Tânărul a fost prins și încătușat, fiind identificat în persoana acestui Ciprian Miler.  Polițiștii au constatat atunci că tânărul nu are permis de conducere, iar ITP-ul și RCA-ul vehiculului pe două roți erau expirate.