Formația CSU Suceava a pierdut clar, marți seară, meciul de pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, contând pentru etapa a XII-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Vicecampioana României a condus pe tabela de marcaj de la un capăt la celălalt al întâlnirii, impunându-se meritat la final cu scorul 37-30. La pauză, maramureșenii aveau un avantaj de cinci goluri, 21-16.

Cel mai bun marcator al echipei sucevene a fost Adi Tîrzioru, autor a 7 goluri, în vreme ce portarul Darius Makaria și-a trecut în dreptul său un număr de 13 intervenții salvatoare.

De la Minaur s-au remarcat în mod deosebit portarul Anton Terekhov și interii Gabriel Cumpănici (7 goluri) și Tudor Botea (6 goluri).

CSU Suceava: Makaria (13 intervenții), Merlă (1) – Tîrzioru (7 goluri), Botond (6), Ștefan (4), Bruj (4), Csog (3), Zarițchi (2), Loic (2), Gavriloaia (2), Lăzurcă, Dedu, Lupu, Iordachi și Dascălu. Antrenor: Bogdan Șoldănescu.

În următorul meci de campionat, CSU Suceava va juca pe terenul celor de la CSM București, duminică, de la ora 17.30, în direct pe Pro Arena.