O banală tamponare în parcarea unui club de noapte s-a transformat într-un scandal de proporţii, cu poliţie şi dosare penale, după ce unul dintre şoferi l-ar fi deposedat pe celălalt de ochelarii de vedere, de telefonul mobil şi l-ar fi lovit. S-a întâmplat luni dimineaţă, puţin după ora 4.00, în parcarea unui club din Vicovu de Sus, poliţia fiind sesizată de scandal printr-un apel la 112.

Reclamantul, Costel S., în vârstă de 26 de ani, localnic, se urcase în maşină, voind să plece din zona clubului, moment în care a acroşat o altă maşină, proprietatea lui Vasile C., în vârstă de 31 de ani, şi el din Vicovu de Sus.

Conform anchetei poliţiei, acesta din urmă i-a solicitat primului 200 de lei pentru a-şi repara maşina avariată, însă tânărul de 26 de ani i-a spus că nu are bani la el. Iniţial, între cei doi au fost doar discuţii aprinse, la un moment dat proprietarul maşinii avariate luându-i victimei ochelarii de vedere, drept garanţie, până când va primi cei 200 de lei ceruţi. Conform anchetei poliţiei, discuţiile au degenerat, Vasile C. aplicându-i mai multe lovituri celui care îi tamponase maşina. În altercaţie a intervenit şi un frate al atacatorului, care este acuzat de victimă că i-a luat telefonul căzut pe jos.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi lovire sau alte violenţe”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.