Un tânăr de 20 ani, din localitatea Bălăciana, ce conducea în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, un autoturism pe DJ178A, din direcţia Todireşti spre localitatea Părhăuţi, la pătrunderea într-o curbă periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, părăsind partea carosabilă şi intrând în şanţul situat pe partea stângă a sensului său de mers.  

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului stânga spate, în vârstă de 16 ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a părăsit faţa locului, luând plăcuţele de înmatriculare, certificatul de înmatriculare, poliţa RCA şi cheia autoturismului. 

Ulterior, şoferul s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost condus la Spitalul „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde i-a fost recoltată o proba biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”, se precizează în comunicatul poliţiei.