Update:

 

Polițiștii vrânceni spun că singura explicație a producerii accidentului este că șoferul ar fi adormit la volan. Asta deși porțiunea de drum pe care a avut loc accidentul este prevăzută cu benzi rezonatoare.

Mașina familiei Lup, un Opel Corsa, a intrat extrem de violent într-un cap de pod și a luat foc, arzând în totalitate. Marius Lup a reușit să iasă din mașină și i-a scos și pe membri familiei sale. Ulterior s-a constatat și că acesta are o leziune internă gravă, fiind internat în secția ATI a Spitalului din Vrancea. 

 

Un groaznic accident rutier a avut loc în noaptea de luni spre marți în localitatea Golești, în județul Vrancea, mașina în care se aflau cinci oameni, tată, mamă și cei trei copii, membri unei familii din Suceava, lovindu-se violent de un cap de pod și luând foc. La volanul mașinii se afla Marius Lup, profesor și antrenor la Liceul Sportiv și antrenor de fotbal cu portarii, care s-a aflat în multe perioade și pe banca tehnică a Forestei Suceava. Din păcate, în urma impactului, unul dintre copiii familiei, un băiat de 4 ani, a murit. Conform Ziarului de Vrancea, băiatul de 4 ani ajuns la spital în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat de medici. Ceilalţi membri ai familiei, tatăl de 41 de ani, mama de 40 de ani şi două fetiţe de şapte şi 15 ani sunt internaţi la terapie intensivă. Singurul rănit mai ușor este Marius Lup.