Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată în noaptea de marţi spre miercuri despre faptul că, pe DN 17, pe raza localității Poiana Stampei, a avut loc o tamponare soldată cu pagube materiale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 00.40, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, un bărbat de 47 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 43 de ani, din județul Satu Mare.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 43 de ani şi de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 47 de ani.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul de 47 de ani are permisul de conducere reținut.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și  ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se precizează în comunicatul poliţiei.