Doi poliţişti de frontieră din Maramureş au fost loviţi şi ameninţaţi cu un topor de către două persoane pe care încercau să le legitimeze. Un agresor a aruncat benzină peste unul dintre poliţişti, ameninţând că îi dă foc, informează Mediafax.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, o patrulă mobilă din cadrul Sectorului P.F. Poienile de Sub Munte a observat, în noaptea de marţi spre miercuri, un autoturism de teren care a evitat echipajul poliţiştilor de frontieră, şoferul întorcând brusc şi deplasându-se în mare viteză spre localitatea Repedea, judeţul Maramureş.

Maşina a fost blocată de autospeciala Poliţiei de Frontieră, moment în care un poliţist de frontieră a mers spre autoturism pentru a legitima ocupanţii. Ajuns lângă maşină, poliţistul de frontieră a fost lovit de şofer şi a căzut, timp în care celelalte persoane aflate în autoturism au coborât şi i-au aplicat mai multe lovituri. Deşi colegul de echipaj a intervenit imediat, şi acesta a fost lovit de celelalte persoane.

 

Unul dintre agresori a aruncat pe poliţistul de frontieră şi pe autospecială un lichid cu miros de benzină, ameninţând că îi va incendia, iar şoferul autoturismului suspect l-a ameninţat pe poliţistul căzut cu un topor.