Un tânăr în vârstă de 16 ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată după ce a intrat într-un bar din Vadu Moldovei cu o cagulă pe cap și a agresat-o pe barmaniță, aflată singură în local, deposedându-o de telefonul mobil înainte de a fugi. Fapta a fost comisă în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.30, când în bar se mai afla doar angajata.

După cum se vede și pe imaginile de pe camerele de supraveghere, care pot fi vizionate și pe site-ul cotidianului nostru, individul a intrat în local și s-a dus în spatele barului, căutând bani. Angajata barului a dat dovadă de curaj, opunându-se atacatorului, care nu a reușit să fure vreo sumă de bani. Agresorul a îmbrâncit-o și i-a smuls fetei telefonul din mână, cu care victima încerca să sune la 112. În momentul imediat următor, fata a scăpat din strânsoarea individului și a reușit să fugă din local în căutarea unei persoane care să o ajute.

Polițiștii au reușit să-l identifice pe suspectul de comitrea faptei a doua zi. Alexandru Florin Adochiței, în vârstă de 16 ani, a fost reținut în arestul poliției județene, pe o perioadă de 24 de ore. A doua zi, marți, el a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Fălticeni, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.