Centrul Educațional ECCE a sărbătorit ziua copilului cu un atelier de forme abstracte inspirate de operele artistului sculptor Jean Arp și prin vernisajul expoziției ECCE ART, care a reunit cele mai reușite lucrări realizate la orele de arte plastice de copiii de la centru sub coordonarea profesorului Florin Batîr.
Ambele evenimente, care s-au derulat în incinta și cu sprijinul Shopping City Suceava, au urmărit oferirea unor perspective unice asupra obiectului de artă, dezvoltarea percepției volumetrice, a vederii în spațiu, antrenarea motricității fine și formarea gustului pentru autentic și frumos.
Participanții au fost entuziaști și au primit cu bucurie provocarea lansată de artistul Florin Batîr, ceea ce a dat valoarea și frumusețe demersului artistic propus.
„Vă învităm să vizitați expoziția ce va rămâne deschisă pentru public pe parcursul următoarelor două săptămâni. Mulțumim de asemenea d-nei Inspector Școlar Arte prof. Loredana Mihaela Ceică ce a vernisat expoziția și a fost alături de noi în cadrul ambelor evenimente”, au transmis reprezentanții centrului comercial Shopping City Suceava.