Un bărbat în vârstă de 37 de ani, beat şi fără permis, s-a izbit cu maşina într-o căruţă.

Marţi, la ora 20.37, Secţia 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Forăşti, a avut loc o tamponare. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, la ora 20.20, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208E, pe raza comunei Forăşti, un localnic de 37 de ani a acroşat în partea din spate atelajul hipo condus de un bărbat de 42 de ani, din aceeaşi localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 37 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de„conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, se precizează în comunicatul poliţiei.