O femeie în vârstă de 51 de ani despre care ziarele britanice spun că a lucrat ca medic în Suceava a fost găsită moartă în casa în care locuia. Premm Monti, cunoscută și ca Leela Monti, fostă Mirela Munteanu, a fost descoperită moartă alături de partenerul de viaţă, Robert Tully, un bărbat de 71 de ani cu cetăţenie americană.

Cadavrele celor doi au fost descoperite într-o casă din Branston, din apropierea orașului Lincoln, iar poliţiştii britanici spun că este vorba de omor. De altfel, un tânăr de 22 de ani, Andrei-Mihai Simion-Munteanu, fiul femeii, este principalul suspect al acestei fapte.

El a fost reţinut şi plasat în arest. Potrivit site-ului LincolnshireLive. co.uk, cadavrele celor doi parteneri de viaţă au fost descoperite pe 5 august, iar crimele s-au produse între 27 şi 30 iulie, fără a se preciza modalitatea în care s-au petrecut.

Leela Monti, care era mamă a trei copii, a studiat medicina la Facultatea de Medicină din București, Chimie și Fizică la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

O fotografie cu cei doi parteneri de viaţă care au fost omorâţi în Marea Britanie a fost publicată de Poliţie, după ce a primit aprobarea familiei.