Mai mulţi tineri s-au lovit violent marţi seară în faţa Autogării Fălticeni, altercaţia fiind parţial înregistrată video de mai mulţi martori care au postat filmarea pe reţelele de socializare.

Poliţia municipiului Fălticeni a primit o sesizare în jurul orei 19.40, când un bărbat a anunţat că fiul său a fost agresat în autogară de un grup de patru fraţi.

Din cercetări a rezultat că altercaţia a pornit între doi minori cu vârste de 15 ani, unul din municipiul Fălticeni şi unul din Vultureşti. Fraţii acestuia din urmă, cu vârste între 16 şi 23 de ani, toţi din Vultureşti, i-au sărit în apărare, astfel că primul a încasat mai mulţi pumni în zona feţei.

În apărarea minorului aflat în inferioritate a sărit un frate de-al său, în vârstă de 19 ani. Cel puţin pe imagini se observă că s-au împărţit pumni de ambele părţi.  

Nici unul dintre protagonişti nu a mers la poliţie şi nici nu a solicitat sprijin medical, deşi cel puţin unul dintre minori avea leziuni la nivelul feţei.

În baza sesizării tatălui unuia dintre minori poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe şi continuă cercetările. Dosarul îşi va urma cursul doar dacă minorii şi părinţii acestora vor merge mai departe cu plângerea penală.

După cum se observă pe imagine, cei din jur nu au intervenit pentru a aplana conflictul, ba mai mult s-au amuzat şi au făcut mişto de tinerii înfierbântaţi, spunându-le că vor deveni vedete pe Facebook.

„Lasă-i să se bată” se aude de mai multe ori pe fundalul sonor al imaginilor.