Una dintre cele mai frecventate pieţe din municipiul Suceava, Piaţa Mică, din cartierul George Enescu, intră în proces de modernizare şi extindere, inclusiv cu o parcare subterană cu 67 de locuri.

„Am semnat contractul pentru <Construire hală cu parcare subterană pentru Piaţa agroalimentară George Enescu> cu firmele care au câştigat licitaţia pentru proiectare şi execuţie, respectiv Asocierea SC SUCT SA - SC LOIAL IMPEX SRL - SC DON PROIECT SRL, toate din Suceava. Valoarea de adjudecare a licitaţiei a fost în sumă de 10.248.463 de lei fără TVA. Termenul realizare este de 24 de luni, dar constructori spun că vor încerca să finalizeze lucrarea într-un an de zile”, a anunţat primarul Sucevei, Ion Lungu.

În prezent, pe un teren privat, cu o suprafaţă de 1.500 de mp, din apropierea Pieţei Mici, se amenajează o piaţă temporară, unde să îşi desfăşoare activitatea comercianţii, până la finalizarea lucrărilor de modernizare, iar sucevenii să aibă posibilitatea de a cumpăra produse agroalimentare proaspete.