Două femei, una în vârstă de 39 de ani şi una de 37 de ani, au fost protagonistele unui incident şocant, practic o bătaie în stradă. Bomboana pe colivă este că cele două s-au încăierat în faţa Şcolii Gimnaziale Iaslovăţ, unde veniseră să îşi ia copiii.

Pe 4 octombrie, în jurul orei 17.00, poliţiştii de la Iaslovăţ au fost sesizaţi de Dorina B., în vârstă de 37 de ani, care a relatat că Estera P., de 39 de ani, a lovit-o cu palma în zona feţei. 

Victima a relatat verbal faptul că a venit la şcoală pentru a-şi lua copiii, moment în care, când a ieşit din curtea unităţii de învăţământ, pe stradă, a fost abordată de consăteana pe care o cunoaşte şi, pe fondul unor discuţii avute în contradictoriu, cele două fiind şi vecine, reclamanta a fost împinsă şi a căzut.

Victima nu a solicitat ambulanţa la faţa locului, spunând că îşi va scoate ulterior certificat medico-legal şi se va hotărî dacă va depune plângere penală prealabilă.

Cealaltă femeii susţine şi ea că a fost lovită şi le-a spus poliţiştilor că îşi va scoate la rândul ei certificat medico-legal.

Pe imaginile surprinse la faţa locului se vede cum una din femei este la pământ, iar cealaltă peste ea. Intervin trei martori, printre care un copil, care le despart. Se mai observă cum una dintre femei loveşte cu piciorul în maşina celeilalte. Se pare că cele două s-au luat la bătaie şi pe fondul unei stări tensionate mai vechi, dar şi din cauza unui loc de parcare din faţa şcolii.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”, dar cercetările vor continua doar dacă victimele vor merge mai departe cu plângeri şi vor avea certificate medico-legale care să ateste că au suferit leziuni.