Confruntarea fotbaliștilor de la Dinamo cu forestierii suceveni, care are loc astăzi, pe stadionul Areni, de la 19.30, impune și luarea unor măsuri suplimentare de siguranță, inclusiv restricții de trafic, ca urmare a numărului mare de participanți – peste 6000, dar și a prezenței „ultrașilor”.

„Indiferent dacă suntem dinamoviști, steliști, etc, în primul rând suntem suceveni și sperăm să fie un meci frumos. În ideea de a nu avea evenimente neplăcute, vom restricționa și traficul rutier în zona stadionului, în intervalul orar 18.00 – 23.00. ”, a spus viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi. Acesta a precizat că luni s-a făcut și plata integrală a instalației de nocturnă închiriată pentru ca meciul să poată fi jucat seara, pe Areni, în condițiile în care acesta va fi transmis în direct pe trei posturi de televiziune - DigiSport, Telekom și Look.

Conform avizului emis de Primăria Suceava pentru impunerea restricțiilor parțiale de circulație în intervalul 18.00 – 23.00, în data de 30 octombrie, zonele afectate sunt:

- Bulevardul 1Mai, între intersecția cu strada Mărășești și cea cu strada Scurtă

- strada Universității, între intersecția cu bulevardul 1 Mai și strada Bradului.

Pe timpul meciului va fi asigurată circulația mijloacelor de transport public local (TPL) și a autovehiculelor pentru intervenții (Pompieri, Ambulanță).

Partida dintre Foresta și Dinamo se joacă cu casa închisă.

Accesul pe stadion se va face începând cu ora 17.30, pe Areni urmând să fie prezentă și o galerie dinamovistă, care va ocupa 350 de locuri la peluza de sub tabela de marcaj. 70 de ultrași vor veni din Capitală, restul susținătorilor provenind din diferite localități ale Moldovei.