S-a dat deja startul promoţiilor de Black Friday în Iulius Mall! Numeroase magazine şi-au pregătit stocurile şi te aşteaptă să îţi alegi produsele preferate. Descoperă reduceri de până la 70% la îmbrăcăminte, articole sportive şi pentru copii, încălţăminte, accesorii, produse cosmetice, dar şi cadouri!

Brandurile din Iulius Mall te invită să îţi completezi garderoba cu piese în tendinţele toamnei, la preţuri atractive. Colin’s şi Damagi te întâmpină cu reduceri de până la 50%, în timp ce Tom Tailor şi Motivi, de până la 30%. Promoţii speciale mai găseşti şi la LC Waikiki, Terranova, Paolo Bertolucci şiValerio Studio, iar dacăai nevoie de o pereche nouă de pantofi, la CCC te bucuri de reduceri de 20%.

Doamnele şi domnii care sunt în căutarea accesoriilor perfecte le pot găsi la Meli Melo, respectiv la Gent’s Club, la preţuri cu până la 30% mai mici. Iar dacă outfit-ul are nevoie de un plus de rafinament, descoperă bijuteriile Sabrini cu reduceri de până la 60% şi pe cele de la Janette, cu până la -50%.

Ai un stil caracterizat de dinamism şi eşti mereu în mişcare? Atunci trebuie să profiţi de discount-urile de până la 50% de la Intersport, dar şi de cele de până la 30% de la adidas şi America Skate. Mai mult, la Sizeer te bucuri de -20% la anumite produse.  

Doamnele şi domnişoarele care vor să se răsfeţe îşi pot cumpăra produse cosmetice de la Cupio cu până la -70%, de la Golden Rose şi Gerovital cu până la -60%, în timp ce la Pro Beauty primeşti discount de până la 25% la produsele selecţionate. De asemenea, la Nomasvello ai reduceri la tratamente faciale.

Dacă eşti în căutarea unui cadou reprezentativ şi util, trebuie să ştii că la Top Shop ai promoţii de până la 75%, iar la Cărtureşti, posesorii de card au până la 40% discount. Cei mici pot primi în dar articole de la Noriel şi Dinoland cu până la -50%, iar de la Salamander, cu până la -30%.

„Accesează catalogul online şi consultă toate reducerile disponibile în magazinele Iulius Mall Suceava!”, vă recomandă reprezentanţii centrului comercial.