Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc joi, 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, de la ora 19:30, concertul „Ninge cu flori de lumină”, susținut de artistul Paul Surugiu - Fuego.

Artistulva susține în fața publicului sucevean un concert de colinde și cântece de Crăciun. Biletele costă 80 de lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură, etaj 1, intrareaB. Informaţii suplimentare la telefon: 0230 523 718.

Ca de fiecare dată, Fuego propune publicului său multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă. „Ne vom bucura împreună, într-un show de sunet și lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinți și de oamenii dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și, desigur, de minunatul sentiment de patriotism, cel pe care mulți l-au uitat din păcate”, transmit organizatorii. Alături de band-ul său și de câteva surprize unice, Fuego va oferi un spectacol de poveste, două ore de trăiri intense, de fericiri, în care nimic nu va mai conta cu excepția muzicii și a emoțiilor puternice. Paul Surugiu, „un brand al Crăciunului românesc, un adevărat fenomen, artist al poporului Republicii Moldova și unul dintre cei mai iubiți artiști români”, după cum este cunoscut de public, pornește în fiecare an într-un turneu-eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă, spiritului românesc și valorilor autentice.

Publicului sucevean nu-i rămâne decât să-și procure din timp bilete pentru spectacolul de pe 26 decembrie, unde va putea asculta colinde precum „La poarta Raiului”, „Colindăm, Doamne”, „Colindă pentru părinţi”, „Cerul ca o mamă”, „Împodobeşte, mamă, bradul”, dar şi alte cântece de Crăciun.