Un şofer care nu a păstrat distanţa regulamentară în mers a provocat un carambol în care au fost implicate trei maşini, unul dintre ceilalţi doi şoferi fiind rănit. Accidentul a avut loc marţi, pe Calea Unirii din municipiul Suceava.

Maşina condusă de un şofer în vârstă de 40 ani, din Salcea, a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism condus de un bărbat de 55 ani, localnic, pe care l-a proiectat într-o maşină condusă de o tânără de 25 ani, din com. Bosanci.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului de 55 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, cu ambulanţa, unde în urma consultaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: ”TCC, contuzie cervicală”. 

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul pentru şoferul vinovat fiind 0,03 mg/l alcool pur în arul expirat, iar pentru ceilalţi doi a fost negativ, după care tuturor li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”.