”Scary-Doo Holiday” este titlul spectacolului de Crăciun pe care elevii claselor a XI-a de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava îl pregătesc pentru acest final de an, evenimentul având o importantă componentă caritabilă. Balul de caritate este programat joi, 12 decembrie, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură Suceava.

În programul spectacolului sunt incluse momente muzicale cu tematică de iarnă, momente de dans, trupa de teatru „Pi”, formaţia liceului ”The Unknowns”, dar şi corala de fete ”Ciprian Porumbescu”, dirijor Lucian Tablan Popescu.

„Este o poveste de Crăciun cu toate cele cinci personaje din Scooby Doo – Scooby, Freddie, Daphne, Velma, Norville Shaggy, o poveste despre copilărie, visuri şi nostalgii”, au transmis organizatorii.

Aceştia au mai adăugat că în spectacolul de joi vor fi implicaţi şi elevii din clasa a V-a.

Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea unui elev al liceului care se confruntă cu probleme de sănătate şi care are nevoie de bani pentru a-şi plăti tratamentul.

Biletele de intrare costă 20 de lei şi pot fi achiziţionate de la secretariatul colegiului. De asemenea, în sala de spectacol vor fi amplasate urne pentru donaţii.

Cu ocazia acestui eveniment, va fi organizată şi o tombolă prin care sunt oferite participanţilor mai multe surprize, printre care bilete la festivaluri de vara viitoare, o boxă Sony, şedinţe foto sau de make-up, abonamente la sală etc. Preţul unui bilet pentru tombolă este de 5 lei.