Caz ciudat înregistrat în faţa unui magazin non-stop situat pe strada Aleea Lalelelor, din municipiul Suceava. În noaptea de 9 spre 10 ianuarie, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Fălticeni, a sunat la 112 şi a reclamat că a fost agresat.

Un echipaj al poliţiei s-a deplasat la faţa locului, iar persoana care a apelat serviciul de urgenţă a povestit că a fost lovit de mai multe ori în zona feţei de un necunoscut. La scurt timp, în zonă a apărut un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Suceava, care a fost indicat drept agresor.

Bărbatul reclamat pentru agresiune a precizat că a coborât din casă pentru a-şi cumpăra câte ceva de la magazin, ocazie cu care l-a observat pe omul din Fălticeni care cerşea. Suceveanul a mai povestit că i s-a făcut milă şi i-a cumpărat o bere la doză şi o sticlă cu apă.

În ceea ce priveşte agresiunea, bărbatul reclamat susţine că nu l-a lovit pe omul care cerşea şi că acesta avea deja urme de bătaie pe faţă.

Poliţiştii trebuie să stabilească acum care dintre cei doi bărbaţi minte şi ce s-a întâmplat în realitate în faţa acelui magazin.