Masacru pe un câmp între Arbore şi Clit, unde au fost găsiţi 6 câini împuşcaţi. Roxana Ciornei, reprezentantul Asociaţiei „Casa lui Patrocle”, a fost anunţată de acest caz în cursul zilei de ieri şi s-a deplasat la faţa locului.

„Erau scene pur şi simplu terifiante. Pentru că afară era nins, ne-am ghidat după păsările care s-au adunat lângă animalele împuşcate. Am reuşit să găsim 6 câini morţi, dar este posibil ca numărul lor să fie mai mare. Din datele pe care le avem se pare că totul s-a petrecut marţi, când în acea zonă a fost organizată o partidă de vânătoare”, a explicat Roxana Ciornei.

Pentru că a fost apelat serviciul 112, la faţa locului au ajuns atât reprezentanţi ai Poliţiei, cât şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare. Pentru a se stabili cu exactitate cum s-a ajuns aici, câinii vor fi autopsiaţi şi se va efectua o expertiză balistică.

De asemenea, reprezentanta Asociaţiei „Casa lui Patrocle” a anunţat că se va deplasa la Bucureşti, la Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru a depune o plângere în legătură cu masacrul câinilor.