Un bărbat de 44 de ani, din Rădăuţi, cu probleme psihice, care trăia pe stradă, cerşea şi consuma frecvent băuturi alcoolice, a fost găsit decedat pe terasa unui bar, cu capul pe masă.

Marţi, la ora 18.18, Poliţia Rădăuţi a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe terasa unui local a fost găsit decedat un bărbat de 44 ani, din localitate.

Acesta a participat în cursul zilei la mai multe înmormântări în cimitirul Rădăuți, unde a consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 16.00 s-a deplasat la localul respectiv, unde a stat afară la o masă de pe terasă şi a consumat băuturi alcoolice. Acesta a fost găsit de către o angajată a localului, cu capul pe masă, iar când s-a apropiat de acesta femeia şi-a dat seama că nu mai respiră și a anunțat serviciul de urgență 112.

Poliţiştii au constatat că bărbatul nu prezenta leziuni de violență. Echipajul de pe ambulanță a încercat fără succes resuscitarea acestuia timp de 30 minute, stabilind cauza decesului „stop cardio-respirator, etilism acut”.

Corpul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Rădăuţi.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ucidere din culpă”.