Un bărbat în vârstă de 51 de ani, care a călătorit din Italia în România cu același autocar cu suceveanul diagnosticat cu coronavirus, a fost confirmat pozitiv. Potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică, bărbatul a fost contact direct al suceveanului în vârstă de 71 de ani, confirmat pozitiv pentru coronavirus în data de 4 martie a.c.. Bărbatul de 51 de ani la care a fost confirmată prezența virusului se află în acest moment în izolare la domiciliu.

Până la acest moment, în România au fost confirmate 9 cazuri de cetățeni infectați cu coronavirus. Dintre aceștia, trei sunt declarați vindecați. Unul a fost externat, iar ceilalți doi rămân, momentan, sub observație medicală în spital.

Cei 4 pacienți care sunt încă purtători ai virusului sunt internați în unități medicale din Timișoara, Cluj-Napoca și Iași. Starea de sănătate a tinerilor de 16 ani internați la Timișoara este bună, neavând simptome.

Pacienții internați la Iași și Cluj - Napoca prezintă o stare de sănătate ameliorată față de momentul internării în spital, se precizează în informarea de presă transmisă de Grupul de Comunicare Strategică.