Un accident rutier cu consecințe foarte grave s-a produs sâmbătă, în jur de ora 12.00, pe E 85, la Drăgușeni, după un impact între un vehicul greu care transporta un buldoexcavator și un autoturism în care se aflau patru oameni. Firesc, cei patru oameni din autoturism au suferit un șoc teribil.

Din păcate, șoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a decedat.

Din primele cercetări ale polițiștilor rezultă că șoferul autovehiculului greu a forțat o depășire, intrând pe sens opus, unde a lovit violent autoturismul care se deplasa, se pare, regulamentar. Vehiculul greu este cu volan pe dreapta, ceea ce accentuează inconștiența celui de la volan.

Pompierii militari au intervenit la fața locului cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul a doua ambulante de la Serviciul de Ambulanță Județean. Doi dintre ocupanții din mașină erau încarcerați. Din păcate, un bărbat în vârstă de 45 de ani, șoferul autoturismului, a decedat. În mașină se mai aflau doua femei de 47 si 18 ani si încă un tânăr de 19 ani, toți fiind transportați la spital. Cel puțin fata e 18 ani aer fi în stare gravă.

Conform primelor informații, șoferul autotrenului este din București iar bărbatul care a decedat din Iași.