Activitatea de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava tinde de miercuri, 25 martie, spre zero, din păcate. Compania low-cost WizzAir a suspendat și cursele zilnice spre Londra, dar și cele spre Memmingen - Germania. Pentru Londra-Luton amânarea ar urma să fie valabilă până pe 1 mai, însă toate aceste date sunt provizorii și nu pot fi garantate. Anterior au fost anulate de pe aeroportul sucevean și cursele spre Bologna, Milano-Bergamo și Roma. Practic, toate cursele internaționale sunt suspendate.

Foarte mulți suceveni care trebuiau să ajungă acasă în zilele următoare cu aceste curse dinspre Anglia și Germania s-au trezit cu biletele anulate. De la Londra nu se mai găsesc bilete pentru următoarele zile pe nici un aeroport din România.

Directorul aeroportului sucevean, Ioan Măriuţa, a precizat că şi Tarom a anunţat, marţi seară, suspendarea mai multor zboruri pe ruta Suceava - Bucureşti şi retur. Tarom a transmis că în perioada 1-30 aprilie va anula patru din cele șase zboruri săptămânale București – Suceava și retur, care aterizează la Suceava la ora 19:20 și decolează spre Aeroportul Otopeni la 19:45. Aceste zboruri vor mai fi operate doar în zilele de miercuri și vineri. Anterior, Tarom a suspendat total a doua cursă Suceava-București.