Fiecare gest contează, iar printre cei care au înțeles asta sunt și trei oameni din Ipotești, care au donat miercuri, prin intermediul Primăriei Suceava, 1.800 de mănuși de protecție, care au ajuns la Spitalul Județean, devenit COVID-19.

“Astăzi, de Buna Vestire, o donație mică, dar importantă, de 1.800 de mănuși a ajuns la Spitalul Județean, datorită unor oameni inimoși din Ipotești: domnul Gabriel Țabrea, Traian Hreceniuc (Nelu Mercedes) și Bogdan Apostol. Le mulțumim în numele comunității!
Dacă mai sunt suceveni care pot și vor să facă donații, având în vedere că Spitalul este în carantină, se pot adresa primăriei și prin Poliția Locală le ducem imediat la spital. Trebuie să fim solidari în aceste momente cu cei care sunt în linia I! Numai împreună putem reuși! Doamne ajută!”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Lipsa echipamentelor de protecție necesare personalului medical din spital într-o situație extremă, precum epidemia de coronavirus, a determinat mai multe persoane să inițieze campanii de strângere de fonduri sau donații materiale.