Renumitele produse de Mopan, de la pâinea cea de toate zilele, colacii rumeni și pufoși, delicioasele prăjituri și torturi, plăcinte cu fel de fel de umpluturi, dar și făină, mălai sau produse lactate sunt acum mai aproape de suceveni, cărora acestea le sunt aduse direct acasă.

Începând de săptămâna aceasta, Mopan Suceava vine în întâmpinarea clienților cu un serviciu nou, de livrare la domiciliu, pe bază de comenzi telefonice. Comanda minima este de 50 de lei.

„Pentru a evita deplasările prin oraș și a preveni infecția cu COVID-19, venim noi la voi, cu făină, mălai, pâine și colaci calzi, plăcinte, ștrudele, prăjituri proaspete, torturi, produse lactate.

Pentru comenzi se va apela la linia telefonică dedicată şi se va putea beneficia de posibilitatea achitării exclusiv în numerar a produselor, pentru a fi cât mai uşor. Numărul de telefon este  0740 409 409, apelabil de luni până vineri: 08:00-16:00”, spun reprezentanții Mopan.

Pentru comenzile lansate până în ora 12.00, livrarea se face în aceeași zi. Pentru comenzile lansate după ora 12.00, livrarea se face a doua zi.