Sucevenii care vor să petreacă timpul liber la o terasă, unde să asculte dar și să danseze pe muzică bună, live dar și disco, au acum ocazia să descopere și savoarea bucătăriei mediteraneene, gătită și prezentată de chef Neo Marco din Italia.

Festivalul mediteraneean la Grădina de vară Admiral – Cetate are loc începând de vineri seara, până duminică inclusiv, timp în care participanții se pot bucura de vremea bună, de o ieșire în oraș de care nu au mai avut parte de multă vreme, de muzică dar și de savuroase preparate culinare cu fructe de mare, tagliatelle, calamar umplut, salate îmbietoare sau un desert răcoritor.

Participanții pot servi masa în grădina de vară Admiral, în decorul superb al Cetății de Scaun, pe muzica anilor ‘80-’90, asigurată de DJ/MC Jacky și un solist live.

Vineri și sâmbătă, Festival mediteraneean începe de la ora 20.00, dar duminică oaspeții sunt așteptați începând cu ora 14.00, pentru avea mai mult timp la dispoziție să se relaxeze într-o frumoasă zi de vară, în aer liber.