Uptade: Șoferul care a provocat accidentul de noaptea trecută era băut zdravăn. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă cam 3 la mie în sânge, o valoare extrem de ridicată. Bărbatul conducea un autovehicul marca Dacia Logan și cobora dinspre sensul giratoriu spre OMV, iar la un moment dat a vrut să vireze pe strada Bistriței. 

Nu a ținut cont că din sens opus circula în sens regulamentat un autoturism VW Passat, iar impactul nu a mai putut fi evitat. Din primele cercetări, celălalt șofer nu ar fi consumat băuturi alcoolice. Ambilor șoferi li s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Accident în plină noapte la intrarea în municipiul Suceava dinspre Fălticeni. Două autovehicule în care se aflau 8 persoane s-au ciocnit în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona Metro, iar 3 dintre cei implicați au avut nevoie de sprijinul echipajelor medicale fiind transportați la Spitalul Județean Suceava.

Pompierii militari au trimis la locul accidentului o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, la care s-au adăugat două echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Suceava.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de producerea acestui accident care putea avea urmări mult mia grave.