Sfârșit de săptămână cu momente artistice susținute de Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava la Muzeul de Științele Naturii, la Cetatea de Scaun - Curtea Interioară și la Muzeul Satului Bucovinean.

Pe 31 iulie 2020, între orele 17:00 – 19:00, artiștii Ionuț Țanța, Emil Lupu și Leonard Raicu și Marian Gogan v-au pregătit un program de muzică clasică și caffe-concert.

Sâmbătă şi duminică, 1-2 august, în cadrul proiectului „Dor de viață, dor de cântec”, între orele 15:00-17:00, la Cetatea de Scaun a Sucevei – Curtea interioară, artiștii Emil Lupu, Marian Gogan, Ionuț Țanța și Leonard Raicu vor oferi publicului un program de muzică clasică și caffe-concert.

Tot în acest weekend, între orele 15:00-17:00, la Muzeul Satului Bucovinean, interpreții Lucica Păltineanu, Constantin Pascal, Andreea Chisăliță, Adrian Semeniuc, Dana Dăncilă, George Finiș, Vlad Dochița, Nicolae Vieru, Dinu Croitor și Cosmin Croitorvor interpreta piese folclorice. Muzeul Național al Bucovinei a luat toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru publicul vizitator, pentru artiștii care susțin spectacolele, cât și pentru angajații muzeului.