• Alte două spectacole în aer liber vor avea loc în Centru și în zona de agrement Tătărași

Ultima lună de vară aduce spectatorilor suceveni spectacole în aer liber, organizate de Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, în spații inedite care se transformă în mici oaze de speranță și bucurie.

Spectacolul concert „PiSiCi”, de Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu, deschide programul lunii, chiar din prima zi.

După concertul Pisicilor pe acoperișul teatrului din Suceava, care a însemnat emoție și bucurie atât pentru actori cât și pentru spectatori, ne-am gândit la un loc aparte, pentru cea de-a doua întâlnire cu „PiSiCi” în aer liber.

Impunătoarea Cetate de Scaun a Sucevei devine astfel scenă pentru spectacolul concert „PiSiCi”, unde vă așteptăm cu drag, sâmbătă, 1 august, la ora 19:00”, au transmis reprezentanții teatrului sucevean.

Pe data de 7 august spectatorii sunt invitați să li se alăture la un nou spectacol cu priză la public - „Tragicomedia lui Don Cristóbal și a Rositei”, de Federico García Lorca, care va avea loc în Parcul de Agrement Tătărași, la ora 19:00.

Pentru că sucevenilor le sunt tare dragi PiSiCi-le, un al doilea spectacol va avea loc, pe 16 august, în Centru, pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, la ora 19:00.

 

Sperăm să fiți alături de noi la aceste evenimente mult așteptate, organizate de Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava cu respectarea măsurilor impuse de pandemie. Vă așteptăm, cu drag, la teatru!”, au mai transmis reprezentanții instituției culturale, care își continuă activitatea, în ciuda restricțiilor impuse de pandemie, prin organizarea de evenimente în spații inedite, deschise.