Un grav accident rutier a avut loc în cursul nopții trecute la intrare în municipiul Rădăuți. Trei persoane au fost rănite, după ce autoturismul cu care circulau a părăsit șoseaua și a căzut de pe pod în albia râului Sucevița.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 03.00, în momentul în care șoferul de 21 de ani a unui autoturism BMW cu volanul pe partea dreaptă, care se deplasa dinspre Milișăuți spre Rădăuți, a pierdut controlul direcției în curba de intrare pe Podul Vlădichii, lovind parapetul podului de pe partea stângă a direcției de mers. Autoturismul a căzut de pe pod și în urma impactului cu solul, unul dintre cei trei ocupanți ai autoturismului a rămas încarcerat în interior. La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanța SMURD, în sprijinul lor venind alte două echipaje SAJ.

Două dintre victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital, după care în urma descarcerării, cea de a treia victimă a ajuns și ea la spital. În urma impactului, două dintre victime au suferit ușoare comoții cerebrale, însă și-au revenit, cea de a treia victimă fiind tot timpul conștientă și cooperantă.

Din cauza stării generale în care se afla, șoferul de 21 de ani din Milișăuți nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă la spital i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.