Inspectoratul Școlar Județean Suceava are în echipă patru noi inspectori școlari pentru disciplinele educație fizică și sport, chimie, religie și istorie. La disciplina educație fizică și sport postul este ocupat din acest an școlar de prof. Nicolae Ciprian Anton, de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, care a preluat funcția de la prof. Iulian Cezar Darabă.

Noul inspector școlar pentru chimie este prof. Olguța Popa-Ion, de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, post care fusese ocupat până la 1 septembrie 2020 de prof. Gabriela Ștefănescu.La disciplina religie, funcția de inspector școlar este ocupată începând cu 1 septembrie 2020 de prof. Daniela Luminița Ceredeev, care a fost în ultimii doi ani directorul Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița, și care a preluat mandatul de la prof. dr. Bogdan Mihai Hrișcă.

La istorie, după cum susțin reprezentanții IȘJ Suceava, prof. Daniel Hrenciuc, fost inspector școlar general adjunct în perioada 2006-2009, ocupă în prezent funcția de inspector școlar, cu jumătate de normă, post ce fusese ocupat de actualul inspector școlar de geografie, profesorul Constantin Cocerhan. Toți acești noi inspectori școlari și-au început activitatea la IȘJ Suceava pe 1 septembrie 2020.