O tânără de 23 de ani, pasageră într-un autoturism, și-a pierdut viața în această dimineață, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Dărmănești.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 07.00, în timp ce șoferul unui autovehicul circula pe DN 2, având pe scaunul din dreapta tânăra de 23 de ani. La un moment dat, în condiții încă neelucidate, autovehiculul a lovit violent un altul parcat pe marginea drumului. În urma impactului puternic, femeia a fost grav rănită, fiind în stare de inconștiență.

La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor militari, care s-au deplasat cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, în sprijinul lor venind și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Pasagera se afla în stop cardiorespirator, astfel că personalul medical a început manevrele de resuscitare. În ciuda tuturor eforturilor făcute de medici și personalul sanitar al echipajelor sosite la locul accidentului, femeia nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul acesteia. Bărbatul de la volan era conștient și a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru ”ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”.